Træterrasserens

Professionel træterrasserens

Mange terrasser bliver angrebet af alger, mos og andet skidt. Det får dem til at at se sørgelige og kedelige ud. Men endnu værre så kan der ofte opstå fugt og råd i træet, som i værste fald kan ødelægge hele din terrasse. Heldigvis er der en løsning, og selvom man ikke skulle tro det, så kan din træterrasse faktisk komme til at se ud som ny. Hos Fliserenser firmaet tilbyder vi en professionel rensning af din træterrasse.

Undgå alger

Undgå en glat og farlig terrasse

Produkter godkendt af miljøstyrelsen

Sådan arbejder vi

Sådan renser vi din facade fra start til slut

1

Opmåling og gennemgang

Vi tilser facaden, der skal renses og vurderer det berørte områdes tilstand. Derefter kan vi udvælge den bedste fremgangsmåde, der skal til for at facaden kommer til at se ny ud igen. Derudover laver vi en opmåling af din facade.

2

Desinficering af facaden

Det første vi gør er, at desinficere det pågældende område, det gør vi fordi, at det derefter er nemmere at rengøre facaden. Det betyder, at vi kan benytte et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Det resulterer i, at facaden undgår at blive beskadiget og efterlader dermed et bedre slutresultat. Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud på facaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid. ​

3

Rensning

Vi udvælger det udstyr, som passer bedst til din facade. Det gør vi ved at kigge på facadens materiale og hårdhed mm. ​ Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hed- eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale.

4

Overfladebehandling

Efter rensningen anbefaler vi, at du får foretaget en overfladebehandling, da resultatet af den færdige behandling vil opnå en længere holdbarhedstid. Imprægneringen af facaden forhindrer nemlig vand og fugt i at trænge ind. Derudover er overfladebehandlingen modstandsdygtig overfor misfarvninger og begrænser muligheden for alger, sort skimmelsvamp samt andre urenheder på facaden fremover.

5

Oprydning og afsluttende kvalitetstjek

Efter endt arbejde sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv og efterlade området i samme stand som, da vi kom. Skulle der være kommet noget snavs på fx vinduer, sørger vi for at fjerne det, inden vi kører.

Vi passer på miljøet

Vi benytter udelukkende danskproducerede miljøgodkendte produkter
Gratis Prøve-behandling
15 års behandlingsgaranti
Fliserens godkendt af miljøstyrelsen

Serviceaftale

Med en serviceaftale slipper du for at tænke på, at holde algerne nede og
terrassen pæn fra år til år. Det klarer vi nemlig for dig.

Basis servicepakke

1200,- kr

/ Årligt

R

Årlig inspektion af det valgte område

R

Årlig desinfektion som fjerner alle mikroorganismer, som vil hjælpe med at holde overfladerne rene

Plus servicepakke

2000,- kr

/ Årligt (spar 400,- kr)

R

2 x årlig inspektioner af det valgte område

R

2 x årlig desinfektioner som fjerner alle mikroorganismer, som vil hjælpe med at holde overfladerne rene