Facaderens

Facerens er vejen frem, når din facade er begyndt, at se trist ud på grund af alger, mos, skidt og snavs?

Facaderens skal der til, når vind og vejr har været på spil.

Hos Fliserenserfirmaet er vi specialister i fjernelse af alger, skidt og andre skadelige stoffer på alle overflader og typer facader. Vi benytter effektiv hedvandsrensning, miljøgodkendte sæber og/eller forskellige kemikalier, afhængig af hvilke overflader vi skal hjælpe med facaderens til.

Alle vores produkter lever op til nutidens miljøkrav

Vi er professionelle og har mange års erfaring i branchen

15 års behandlingsgaranti

hvordan laver vi facaderens?

Sådan laver vi facaderens fra start til slut

1

Opmåling og gennemgang

Først tilser vi facaden, der skal renses og vurderer det berørte områdes tilstand. Således kan vi nemlig udvælge den bedste fremgangsmåde, der skal til for at facaden kommer til at se ny ud igen. Derudover laver vi en opmåling af din facade, inden facerensningen kan gå i gang.

2

Desinficering af facaden

Det første vi gør er, inden vi bengynder med facaderens, er at desinficere det pågældende område.  Dette gør vi fordi, så er det meget nemmere at rengøre facaden. Det vil sige, at vi ved at benytte et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden, skåner overfladen. Det resulterer i, at facaden undgår at blive beskadiget og efterlader dermed et bedre slutresultat. Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud på facaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid. ​

3

Facaderens

Inden vi går i gang med facaderens. Udvælger vi det udstyr, som passer bedst til din facade. Det gør vi ved at kigge på facadens materiale og hårdhed mm. ​ Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hed- eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale.

4

Overfladebehandling

Efter rensning af facaden anbefaler vi, at du får foretaget en overfladebehandling, fordi resultatet af den færdige behandling derved opnår en langt længere holdbarhedstid. Imprægneringen vi benytter til facaderens forhindrer nemlig vand og fugt i at trænge ind i overfladen. Samtidig er overfladebehandlingen modstandsdygtig overfor misfarvninger og begrænser chancen for at blive angrebet af alger, sort skimmelsvamp samt andre urenheder på facaden fremadrettet.

5

Oprydning og afsluttende kvalitetstjek

Efter endt arbejde sørger vi naturligvis for at rydde op efter os selv og efterlade området i samme stand som, da vi kom. Skulle der være kommet noget snavs på fx vinduer, sørger vi for at fjerne det, inden vi kører.

Gratis prøve facaderens
Behandlingsgaranti på facerens

Gratis prøverens og 15 års garanti

Er du ikke helt sikker på, om en fliserens, facaderens eller træterasserens er den rigtige løsning for dig, så kan du booke et uforpligtende besøg af en ekspert i rensning af overflader. Her vil du få mulighed for at få udført en rense-prøve, så du kan se, hvilken forskel en rensning vil have på dine fliser.

Som en ekstra fordel tilbyder vi også en garanti på op til 15 år efter en rensning og imprægnering. Kontakt os for at høre mere.

Miljørigtig facaderens

Vi vil på alle måder støtte op om, at skåne miljøet.
Derfor benytter vi altid så få kemikalier som muligt, såvel som vi altid benytter Miljøgodkendte produkter.
Det betyder derfor samtidig, at alle de rensningsmetoder som vi bruger. Er godkendte af miljøministeriet, og derfor ikke er skadelige for naturen.

Alle vores produkter lever op til nutidens miljøkrav

Vi er professionelle og har mange års erfaring i branchen

15 års behandlingsgaranti

Facaderens Godkendt af Miljøstyrelsen

Vi passer på miljøet

Vi benytter udelukkende danskproducerede miljøgodkendte produkter